Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Εξ αιτίας αστοχίας της μελέτης, θα χρειαστούν 3-4 μήνες προκειμένου να ολοκληρωθεί η φωτοσήμανση του λιμανιού Αυλάκια, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Οθωνών!

Προ ημερών μεταφέρθηκαν στους Οθωνούς οι δύο από τους τέσσερις φωτοσημαντήρες που απαιτούνται για τη φωτοσήμανση του λιμανιού Αυλάκια.
Η μεταφορά τους έγινε με σκάφος της Υπηρεσίας Φάρων και η πόντισή τους θα γίνει ταυτόχρονα με τους  άλλους δύο φωτοσημαντήρες που απαιτούνται για τη φωτοσήμανση του λιμανιού, σύμφωνα με τις υποδείξεις της...
 Υδρογραφικής Υπηρεσίας.
Να σημειωθεί ότι η μελέτη του έργου προέβλεπε την τοποθέτηση δύο φωτοσημαντήρων και όχι τεσσάρων που εγκρίθηκαν  από την Υδρογραφική Υπηρεσία.
Η Δημοτική Κοινότητα Οθωνών και η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την  προμήθεια και πληρωμή των δύο επιπλέον φωτοσημαντήρων.
Να σημειωθεί ότι μέχρι να γίνει η φωτοσήμανση του λιμανιού Αυλάκια το πλοίο της άγονης γραμμής θα χρησιμοποιεί αναγκαστικά το λιμάνι Άμμου.

Μάλιστα σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Οθωνών Αναστάσιου Κασίμη, εξ αιτίας της αστοχίας της μελέτης του έργου, θα χρειαστούν 3-4 μήνες προκειμένου να ολοκληρωθεί η φωτοσήμανση του λιμανιού Αυλάκια!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...