Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Η πρώτη απάντηση σχετικά με τις κεραίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας στους Οθωνούς

Η πρώτη απάντηση, στο έγγραφο της Δημοτικής Κοινότητας Οθωνών σχετικά με τις κεραίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας στους Οθωνούς δόθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Από μια πρώτη ανάγνωση της απάντησης φαίνεται ότι:...
  • Η υπηρεσία αυτή έχει εκδώσει περιβαλλοντική αδειοδότηση μόνο για την κεραία σταθερής τηλεφωνίας του Ο.Τ.Ε. Α.Ε.στον Άμμο. Αν υπάρχει άδεια λειτουργίας αυτής, θα απαντηθεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) στην οποία έχει κοινοποιηθεί το έγγραφο.
  • Για τις άλλες δυο κεραίες κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE A.E. και VODAFONE Α.Ε. στη θέση Μικρό Ημεροβίγλι, στον οικισμό Χωριό, έχουν διαβιβαστεί οι φάκελοι στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, λόγω αρμοδιότητας από 1-1- 2011, για έκδοση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης. Αναμένεται απάντηση από την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, στην οποία επίσης έχει κοινοποιηθεί επίσης το έγγραφο, αν κατά πόσο δηλαδή έχει εκδοθεί η περιβαλλοντική αδειοδότηση.
  • Η Περιβαλλοντική Αδειοδότηση δίνεται μετά από σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (Ε.Ε.Α.Ε.).  
Δημιουργούνται δύο ερωτήματα, στα οποία πρέπει  να δοθούν  απαντήσεις, για τις δυο κεραίες της κινητής τηλεφωνίας: 
  1.  Έχουν εκδοθεί οι άδειες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας;
  2. Αν δεν έχουν εκδοθεί για ποιό λόγο καθυστέρησαν, αφού ο Νόμος 3431/06 για την υποχρεωτική έκδοση αυτών των αδειών ψηφίστηκε το έτος 2006;

Εν αναμονή των υπολοίπων απαντήσεων ......
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...