Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Χρηματοδότηση μελέτης για την ολοκλήρωση του λιμανιού Αυλάκια Οθωνών από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας


Με την με αριθμ. πρωτ. 55133/ΔΕ-9776/14-12-11 απόφαση του Υφυπουργού  Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Θάνου Μωραΐτη εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων και συγκεκριμένα στην ΣΑΜΠ 0223 της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών μελέτη για την ολοκλήρωση του λιμανιού στα Αυλάκια Οθωνών.
Η μελέτη είναι προϋπολογισμού...
44.020,54 και η πίστωση για το 2011 είναι 25.000€.
Η ένταξη της μελέτης αποτελεί τεράστια επιτυχία για την Δημοτική Κοινότητα Οθωνών, αν λάβουμε υπόψη τη δεινή οικονομική κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, και οφείλεται κυρίως στις συντονισμένες ενέργειες  των υπηρεσιακών παραγόντων και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και κατά δεύτερο λόγο στην Περιφέρεια και στο Δήμο.
Ευχή όλων μας είναι, με ευθύνη πλέον του Δήμου Κέρκυρας, να συνταχθεί γρήγορα μια ολοκληρωμένη μελέτη για ένα λιμάνι που να έχει όλες τις προδιαγραφές ενός ασφαλούς και πλήρως εξοπλισμένου τουριστικού καταφυγίου, προκειμένου να ενταχθεί άμεσα το  έργο στο ΕΣΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:

ΜΕΛΕΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΥΛΑΚΙΑ ΟΘΩΝΩΝ                                                                                                   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...