Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

"Πνεύμα συνεργασίας μέχρι να γίνουν τροποποιήσεις του νόμου", προτείνει ο αντιδήμαρχος Σχοινούσας

Ο μόνος που δεν ευθύνεται για τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μικρές Κυκλάδες, όσον αφορά τη σύνθεση των Τοπικών Συμβουλίων τους, είναι ο δήμαρχος, επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Σχοινούσας, Ηλίας Μάνης, στην απάντησή του στο έγγραφο που απέστειλε η συνάδελφός του από τα Κουφονήσια, Κατερίνα Συμιγδαλά και στο οποίο εγκαλούσε το δήμαρχο γιατί...
δεν έχει προχωρήσει τη διαδικασία για εκλογή αντιπροέδρων στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων. "Ο ένοχος, είναι, η ασάφεια, οι αντιφάσεις και η παρερμηνεία του νόμου", επισημαίνει ο αντιδήμαρχος, που αιτιολογεί την άποψή του, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία.
Ο κ. Μάνης, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην απαντητική του επιστολή σημειώνει πολλά σημεία που αποδεικνύουν, ότι οπωσδήποτε απαιτούνται τροποποιήσεις του νόμου λόγω των ασαφειών και των αντικρουόμενων άρθρων που έχει για της Δημοτικές Κοινότητες.

Γι αυτό άλλωστε, συστήνει στην αντιδήμαρχο Κουφονησίων, ότι θα ήταν φρόνιμο να περιμένουν να δοθούν απαντήσεις και να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις του νόμου.

"Ως τότε μπορούμε με πνεύμα συνεργασίας να δουλέψουμε όλοι για το καλό των νησιών μας", αναφέρει ο κ. Ηλίας Μάνης κλείνοντας την απάντησή του στην επιστολή της αντιδημάρχου Κουφονησίων που είχε ως παραλήπτη το δήμαρχο με κοινοποίηση προς τους αντιδημάρχους.

Η απάντηση του αντιδημάρχου Σχοινούσας, Ηλία Μάνη:
 

 Πηγή: http://www.naxos-news.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...