Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Αδυναμία προσέγγισης του πλοίου "Αλέξανδρος" στο λιμάνι Άμμος Οθωνών! Με σοβαρά προβλήματα η προσέγγιση του πλοίου στο λιμάνι Μαθρακίου!

Το πλοίο κώλυσε σε απόσταση 5 μέτρων από το λιμάνι Άμμου Οθωνών!!!
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρώτο δρομολόγιο του πλοίου "Αλέξανδρος" προς τα Διαπόντια νησιά, μετά την επιστροφή του από την επιθεώρηση που πραγματοποίησε στον Πειραιά.
Με μεγάλη δυσκολία πραγματοποιήθηκε η προσέγγιση του πλοίου στο λιμάνι Μαθρακίου, εξ αιτίας των φυκιών που έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει το λιμάνι. Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας έγινε η αναχώρηση του πλοίου από το Μαθράκι για τους Οθωνούς, αφού χρειάστηκε  πρώτα να καθαριστούν οι μηχανές του πλοίου από τα φύκια...
που είχαν εισχωρήσει σε αυτές!
Αντίθετα στο λιμάνι Άμμου Οθωνών η προσέγγιση του πλοίου δεν έγινε δυνατή, εξ αιτίας της πρόσχωσης που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το λιμάνι. Το πλοίο κυριολεκτικά κώλυσε σε απόσταση 5 μέτρων από την προβλήτα, χωρίς τελικά να κατορθώσει να πλησιάσει την προβλήτα! Ο καπετάνιος με δυσκολία και κατάλληλους ελιγμούς κατόρθωσε να αποκολλήσει το πλοίο και  να επιστρέψει στην Κέρκυρα! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...