Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς 72.000€ από τον Κωστή Χατζηδάκη, για την πληρωμή των οριστικών μελετών των έργων ολοκλήρωσης και προστασίας του λιμανιού Αυλάκια Οθωνών!

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη προς τη Δημοτική Κοινότητα Οθωνών, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί το ποσό των 72.000€ που διατέθηκε με σημερινή του απόφαση, προκειμένου να πληρωθούν οι...
οριστικές μελέτες των έργων ολοκλήρωσης και προστασίας του λιμανιού Αυλάκια Οθωνών από τους Ν και ΝΑ ανέμους!
Να σημειωθεί ότι το αίτημα της Δημοτικής Κοινότητας Οθωνών προς το υπουργείο εστάλη μέσω της Περιφέρειας στις 24 Δεκεμβρίου, και σήμερα 30 Δεκεμβρίου εκδόθηκε η απόφαση του Υπουργού!
Τέλος να αναφερθεί ότι με το ποσό αυτό θα πληρωθούν αποκλειστικά οι οριστικές μελέτες των έργων που θα προταθούν από την προμελέτη του έργου.
Η προμελέτη του έργου παραδίδεται από την ανάδοχο εταιρεία: ΤΡΙΤΩΝ Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε εντός των προσεχών ημερών και θα ακολουθήσει άμεσα η ανάθεση των οριστικών μελετών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3316/05, προκειμένου να είναι εύκολη η ένταξη των έργων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...