Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Αποκλεισμένοι από την περασμένη Τρίτη οι Οθωνοί, λόγω αδυναμίας του πλοίου της άγονης γραμμής να προσεγγίσει το λιμάνι Άμμου!

Αποκλεισμένοι από την περασμένη Τρίτη βρίσκονται οι Οθωνοί, λόγω αδυναμίας του πλοίου της άγονης γραμμής να προσεγγίσει το λιμάνι Άμμου, εξ αιτίας της πρόσχωσης που παρουσιάζει το λιμάνι!
Ήδη η πλοιοκτήτρια εταιρία με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς ότι σταμάτησε τα δρομολόγια από Κέρκυρα προς Οθωνούς και αντίστροφα, επειδή αδυνατεί πλέον το Ο/Γ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΙ” να προσεγγίσει το λιμάνι Άμμου, λόγω της πρόσχωσης που παρουσιάστηκε στο λιμάνι!
Και ενώ ήταν σε όλους γνωστό ότι...
ήταν θέμα ημερών να δημιουργηθεί το πρόβλημα, ο Δήμος Κέρκυρας, ως καθ ύλην αρμόδιος , ούτε εφέτος δεν μερίμνησε να εντάξει στον προϋπολογισμό του το απαιτούμενο ποσό για τον ετήσιο καθαρισμό του λιμανιού, όπως γινόταν για χρόνια από την πρώην Κοινότητα Οθωνών.
Ο Δήμος οφείλει άμεσα να εξασφαλίσει το απαιτούμενο ποσό για τον καθαρισμό του λιμανιού, να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την εκβάθυνσή του, και παράλληλα να προχωρήσει ταχύτατα και χωρίς χρονοτριβές στην υλοποίηση της οριστικής μελέτης των έργων βελτίωσης του λιμανιού Αυλάκια, προκειμένου να μπορεί το πλοίο της άγονης γραμμής να προσεγγίζει το λιμάνι αυτό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...