Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας το Περιφερειακό Ιατρείο Οθωνών στερείται καταλύματος για την στέγαση του εκάστοτε ιατρού!

Το Υπουργείο Υγείας σε κάθε προκήρυξη που δημοσιεύει για τη στελέχωση των περιφερειακών ιατρείων δημοσιεύει και πίνακα  με   τα διαθέσιμα  καταλύματα  που διαθέτουν ορισμένα   περιφερειακά  ιατρεία  για τη στέγαση των ιατρών και  αυτό ως κίνητρο για να προσελκύσει  το  ενδιαφέρον.
 Μαζί με την τελευταία προκήρυξη για τη στελέχωση  περιφερειακών ιατρείων,  το Υπουργείο Υγείας  δημοσίευσε  και  πίνακα...
με  τα  ιατρεία  που  διαθέτουν  καταλύματα .
Από  τον πίνακα αυτόν φαίνεται ότι το ιατρείο Οθωνών δεν διαθέτει κατάλυμα!
Η   παράληψη   αυτή   βαρύνει   αποκλειστικά   την   6η   ΔΥΠΕ  και  το   Γενικό   Νοσοκομείο   Κέρκυρας,  που δεν ενημέρωσε το Υπουργείο.
Οφείλει  η  Δημοτική  Αρχή  να  τους ενημερώσει  άμεσα ότι το  Περιφερειακό  Ιατρείο Οθωνών διαθέτει πλήρως  επιπλωμένο  και  εξοπλισμένο   κατάλυμα  εντός του ιατρείου,  όπου και   μπορεί  να  στεγαστεί  ο  ιατρός.
Η τελευταία προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την στελέχωση περιφερειακών ιατρείων, μεταξύ αυτών των Οθωνών και του Μαθρακίου,  δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2014, με καταληκτική προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος την 29η Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφόρησή μας εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από ιατρό για το ιατρείο Οθωνών.
Για την ιστορία το Περιφερειακό Ιατρείο Οθωνών στερείται ιατρού εδώ και τρεις μήνες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...