Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Με τη βούλα του Δημάρχου Κώστα Νικολούζου: Τέλος το γραφείο των Οθωνών στην Κέρκυρα!

Οι φήμες για κατάργηση των γραφείων των Διαπόντιων Νησιών στο Δήμο Κέρκυρας δυστυχώς επαληθεύτηκαν!
Με προχτεσινή του απόφαση ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος μετακίνησε τη μοναδική υπάλληλο του γραφείου των Οθωνών στην Κέρκυρα, στο Τμήμα...
Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου που στεγάζεται στο Μαράσλειο Μέγαρο!
Μάλιστα για να χρυσώσει το χάπι της ανέθεσε ως παράλληλα καθήκοντα να έχει τη γραμματειακή υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Οθωνών!
Αυτό σημαίνει, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι όταν και μόνο το επιτρέψει η προϊσταμένη του τμήματος, η υπάλληλος μπορεί να ασχοληθεί με θέματα της Δημοτικής Κοινότητας Οθωνών!
Έτσι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Δημάρχου για αποκέντρωση υπηρεσιών και στελέχωση τοπικών γραφείων παραπέμπονται στις καλένδες!
Η απόφαση αυτή του Δημάρχου δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη γραμματειακή υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Οθωνών, του γραφείου της Δημοτικής Κοινότητας στους Οθωνούς και κυρίως στην εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων των Οθωνών, και όχι μόνον, που για χρόνια τώρα χρησιμοποιούσαν το γραφείο στην Κέρκυρα ως .Υπηρεσία Μιας Στάσης για την εξυπηρέτησή τους.

Για την ιστορία το γραφείο Κέρκυρας των Οθωνών λειτούργησε για πρώτη φορά επί θητείας του Προέδρου Χριστόφορου Κατέχη το 2004, συνέχισε να λειτουργεί επί θητείας Δημάρχου Γιάννη Τρεπεκλή, μέχρι προχτές που ο τωρινός Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος με την απόφασή του έδωσε το οριστικό τέλος στη λειτουργία του.

Δείτε την απόφαση του Δημάρχου:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...