Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Φήμες για κατάργηση των γραφείων των Διαπόντιων Νησιών στο Δήμο Κέρκυρας!

Κυκλοφορούν έντονα φήμες ότι στις άμεσες προθέσεις της Δημοτικής Αρχής είναι να καταργηθούν τα γραφεία των Διαπόντιων Νησιών, που μέχρι σήμερα στεγάζονται στον 2ο όροφο του Δημοτικού Θεάτρου, και οι τρεις υπάλληλοι αυτών να μεταφερθούν στο Μαράσλειο Μέγαρο, προκειμένου...
να ενισχύσουν άλλες υπηρεσίες του Δήμου!
Το να μην μπορεί να λειτουργήσει ο Δήμος χωρίς τις τρεις υπαλλήλους των Διαπόντιων Νησιών αποτελεί αστείο επιχείρημα που μόνο γέλωτα μπορεί να προκαλέσει. Απεναντίας είναι ακόμη ένα δείγμα για το πως βλέπει και το πως αντιμετωπίζει τα Διαπόντια Νησιά η εκάστοτε Δημοτική Αρχή.
Πάντως αν όντος η Δημοτική Αρχή καταργήσει τα γραφεία των Διαπόντιων Νησιών, όπως φημολογείται, αυτό θα αποτελέσει ένα πλήγμα στην άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων των Διαπόντιων Νησιών, γιατί μέχρι σήμερα δεν ήταν αναγκασμένοι να τρέχουν από γραφείο σε γραφείο προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους.
Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί ότι στις αρχικές προθέσεις και της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής ήταν η κατάργηση των γραφείων των Διαπόντιων Νησιών, αλλά με την σθεναρή αντίδραση των Αντιδημάρχων και των Τοπικών Συμβουλίων αποφεύχθηκε τότε η κατάργησή τους.
Οφείλουν και οι σημερινοί Αντιδήμαρχοι, όπως και τα Τοπικά Συμβούλια των Διαποντίων, να αντιδράσουν το ίδιο σθεναρά σε μια τέτοια προοπτική.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...